Wonderbar, wonderbar

Har bara jobbat 4 timmar idag, hur härligt som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Eve hit. Ska bli kul Det är riktigt tråkigt att inte ha tid att träffa folk ordentligt. Mcdonalds är lite skumt, det är i princip alltid något som är trasigt trots att restaurangen ( joo det är en restaurang) bara varit öppen i ett år. Dessutom har vi haft inbrott två gånger samt ett rån. Varför vill man råna donken egentligen? Idioter.

Dagens lyrics

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Les jours comme les nuits

Idag har varit en riktigt soft dag. Gick upp runt 10, drog på mig bikinin direkt och gick ut i solen. Lyssnade in artisterna till reggaesestivalen, helt grymma. Har också hunnit vara på gymmet en sväng, har blivit alldeles för sällan nu under lovet. Har haft en skön dag på jobbet också, fick åka till Willys och handla körsbärstomater på arbetstid, ganska nice. Har knappt stekt en enda hamburgare heller, mest gjort kycklinggrejjer. Imorgon skulle jag egentligen varit ledig men måste jobba 11-15. Nästa gång jag är ledig är på onsdag och då bär det av till Uppsala. Helt sjukt att tiden gått så fort. Känns inte som det var så lång tid sen jag och Isa köpte biljetterna till festivalen.


Can you hear it?

Mina grannar är dövstumma. Det är lite häftigt tycker jag, alltså inte att inte kunna höra eller prata MEN teckenspråk ser häftigt ut. Dessutom är det skönt att inte kunna störa dom, spelar ingen roll hur högljud man är för dom hör ändå inte. Måste vara hemskt att inte kunna höra musik eller kunna prata och sjunga. Vad skulle ni helst förlora, hörsel eller syn?Självklart vill man inte bli av med något men jag tror att om jag skulle tvingas välja skulle jag nog välja att bli av med synen. Ett liv utan musik är inget liv. Problemet är att man blir mer handikappad utan synen än utan hörseln, men fortfarande.

Freedom

Lyssnade på den här låten när jag körde hem från jobbet. Det är en av de skönaste sakerna med att ha körkort, när man själv kör kan man bestämma exakt vilken musik man vill lyssna på och på vilken volym. Hittills har det mest varit Marley och Miss Li så att rutorna nästan skallrat.

Fick lära mig lite nya saker på jobbet idag plus att jag fick känna mig lite viktig. Progress!


Dagens sommarlåt


Dagens lyrics

Old pirates, yes, they rob i;
Sold I to the merchant ships,
Minutes after they took i
From the bottomless pit.
But my hand was made strong
By the and of the almighty.
We forward in this generation
Triumphantly.
Wont you help to sing
These songs of freedom? -
cause all I ever have:
Redemption songs;
Redemption songs.

Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds.
Have no fear for atomic energy,
cause none of them can stop the time.
How long shall they kill our prophets,
While we stand aside and look? ooh!
Some say its just a part of it:
Weve got to fulfil de book.

Wont you help to sing
These songs of freedom? -
cause all I ever have:
Redemption songs;
Redemption songs;
Redemption songs.

Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our mind.
Wo! have no fear for atomic energy,
cause none of them-a can-a stop-a the time.
How long shall they kill our prophets,
While we stand aside and look?
Yes, some say its just a part of it:
Weve got to fulfil de book.
Wont you help to sing
Dese songs of freedom? -
cause all I ever had:
Redemption songs -
All I ever had:
Redemption songs:
These songs of freedom,
Songs of freedom.

Shopping!

Har varit och handlar i Tuna Park. Köpte ett par jeans, ett par jeansshorts, en tröja, två klänningar, en t-shirt, leggings och en skjorta. Storhandling alltså:)Den lilla svarta. Nice huh?

ultimata sommarlåten?
.And sun, don't fail me tomorrow.

Hallelujah!

Jag är ledig tills klockan 17.00 på tisdag! Helt underbart! Härligt att slippa steka hamburgare i den här värmen som jag behövt göra hela veckan. Imorgon blir det shopping med mom.Förresten, jag har haft körkort i 1 månad och 2 dagar nu. Skumt att jag inte har kört motorväg själv än though, forso domani. Ska sova nu, tror att jag har sömnbrist. Nu när det är sommar orkar man inte gå och lägga sig så tidigt när det är ljust.

Irie

Yes, har hittat Papa Dees nya skiva, A little way different. Inspelat på Jamaica. Grymt, riddimVärre än helvetet?

Hamngrillen, Kungshamn

Två tjejer, ~28 och ~23, sitter och fikar med den äldre tjejens son ~3. Sonen kladdar mer än nödvändigt med sin glass.
Tjej 1: Hjärtat, grisa inte så.
Sonen kladdar ännu mer med sin glass.
Tjej 1: Lägg av! Annars vet du vad som händer...
Sonen (skräckslaget): Inte Runar!
Tjej 2: Jo, då kommer Runar och tar dig. Och var hamnar du då?
Sonen (uppgivet): Livets Ord... Det finns inga leksaker där...


Oh my God

I'm good, måste gjort ett rejält bra första intryck.

Dagens lyrics

I'm a rebel, soul rebel
I'm a capturer, soul adventurer


See the morning sun,
On the hillside
not living good, travel wide

Said I'm a living man
I've got work to do
If you're not happy, children
Then you must be blue
Must be blue, people say

I'm a rebel, let them talk,
Soul rebel, talk won't bother me
I'm a capturer, that's what they say
Soul adventurer, night and day
I'm a rebel, soul rebel
Do you hear them lippy
I'm a capturer, gossip around the corner
Soul adventurer. How they adventure on me

But, see the morning sun,
On the hillside
not living good, travel wide

Said I'm a living man
I've got work to do
If you're not happy, then you must be blue

I'm a rebel, soul rebel
I'm a capturer, soul adventurer
Do you hear me
I'm a rebel, rebel in the morning
Soul rebel, rebel at midday time


.En av de bästa låtarna ever made.

I've got it goin' on

Ibland är man bara awesome, som nu. Ok, kanske inte var så begåvat att få brännskada på jobbet men sånt händer där tro mig. Kommer sluta med att jag är förkolnad.


Kändes lite segt att jobba en av de finaste dagarna på hela året men c'est la vie. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ha filmkväll med brorsan. har inte haft tid att umgås med honom nästan alls, väldigt synd.


Sunny, sunny

Jag vill inte jobba när det är så här fint väder ute! Jag vill ligga på stranden, bada, sola. Aber nein, istället måste jag stå bakom en kokhet grill hela dagen. Ich liebe nicht.

Baktakt

Lyssnar på p3 rytm med papa dee, grymt. Fredagar 22-00, check it out.


Vet ni vad? Det är bara 13 dagar till reggaefestivalen. Det är mindre än två veckor. Verkligen helt sinnessjukt. Ska bli så jäkla kul. Bli min första festival någonsin. Soft musik, snygga reggaesnubbar, skön atmosfär och sköna människor. Kan det bli bättre? ok, om Marley själv hade varit där, men annars no. WickedBlessMusic made my day

Vi har fått radio på jobbet! Det är helt sinnessjukt mycket lättare att jobba när man har musik. Visst, det kanske inte är världens bästa musik men bad music is better than no music.

Dagens låt


Blondinbella, idiot?

På jobbet igår pratade jag med en annan tjej om olika andra jobb. Att jobba på donken är ett av de mer fysist krävande jobben. T.e.x. står man upp hela tiden och kutar runt. Vi kom av någon underlig anledning in på att prata om Blondinbella. Hon tjänar oförtjänt mycket pengar på att blogga. Hade aldrig tidigare läst hennes blogg men kände att jag behövde göra ett studiebesök på den så det gjorde jag när jag slutat. Det hon skriver om är väldigt mycket skit för att vara ärlig. Så mycket pengar och läsare borde hon inte få. Hon skriver om vad hon gjort på dagen. om kläder hon köpt och smink hon använder. Hur viktigt känns det? Jag skulle kunna skriva minst lika bra om samma saker. Hade hon skrivit om bra saker såsom musik, film eller sånt som händer i världen hade hon säkerligen varit värd varenda krona men som det är nu så nej. Dessutom är hon aningens för "blond" för min smak.

Det roligaste och även det mest skrämmande om man nu kan uttrycka sig så är att hon nästan har blivit en medieperson, en känd person bara för att hon bloggar om strunt. För några veckor sedan var hon med i tidningen för att hon under sin resa till Italien blivit utsatt för något slags övergrepp. För detta fick hon vara med i tidningen, varför? För min del hoppas jag nästan att hon blev våldtagen ( jo, jag vet att jag är elak).


Självklart är jag avundsjuk på det inflytandet hon har och på pengarna hon tjänar på att blogga, det tänker jag inte neka. Dock tycker jag att det är fel att hon kommer kunna försörja sig länge på att skriva om oviktiga saker. Hon kan komma tillbaks när hon hittat nått vettigt att skriva om. Jag vet att jag själv inte alltid skriver om relevanta saker men sen tjänar jag inte heller något på mitt bloggande och om jag skulle göra det skulle jag inte få till närmelsevis lika mycket pengar som hon får.

och nej, jag tänker inte börja läsa hennes blogg efter detta.Ok, att säga att jag hoppas att hon blev våldtagen kanske är att ta i lite, men ni förstår vad jag menar.

En annan tjej på jobbet som sa att hon älskade blondinbella för att hon var så duktig. Duktig? Hur svårt är det egentligen att beskriva vad hon gjort under dagen och prata om kläder? Jag tycker lite smått synd om tjejerna som faller för sånt skit.

Yay!

Jag slutar om 6 timmar och en kvart. Woho! Är ledig imorgon, helt grymt. Har verkligen börjat uppskatta ledigheter sen jag började jobba. Kanske ska kolla på Mamma Mia med familjen, trevligt. Anyways, ska börja jobba om ett tag.

Quit?

Ska jobba 11-20 imorgon och jag har verkligen, verkligen ingen lust. Tycker inte riktigt att jobbet är roligt längre mest jobbigt och irriterande. Problemet är bara att jag behöver pengarna och kommer att behöva pengar ännu mer till jag tar studenten så jag kan inte sluta heller. Det är jättemånga som slutar nu efter sommaren och jag är lite avundsjuk faktiskt. Det som är mest tråkigt med donken är att jag får göra samma sak hela tiden. Sedan jag börjat har jag stått i kök hela tiden. Självklart är det bra att man får lära sig stationerna ordentligt men kom igen, jag skulle kunna göra dom sakerna i sömnen nu. Tror nästan jag ska fråga om jag får lära mig nåt nytt. Skulle vara kul att testa att stå i kassan, bara för att kolla om jag klarar att göra det. Min gissning är att jag skulle dampa på gästerna men skulle vara roligt att träffa lite människor också. I köket kommer man inte i kontakt med så mycket folk och jag gillar människor. Oftast.


Dagens lyrics

Exodus, movement of Jah people, oh yeag
Open your eyes and let me tell you this

Men and people will fight ya down (tell me why?)
when ya see Jah light Let me tell you, if you're not wrong (Then why?)
ev'rything is alright
So, we're gonna walk, alright, through the roads of creation
We're the generation (tell me why)
trod through great tribulation

Exodus, movement of Jah people
Exodus, movement of Jah people

Open your eyes and look within
Are you satisfied with the life you're living?
We know where we're going, we know where we're from
we're leaving Babylon, we're going to the fatherland

Exodus, movement of Jah people
Send us another Brother Moses gonna cross the Red Sea
Send us another Brother Moses gonna cross the Red Sea

Exodus, movement of Jah people
Exodus, Exodus, Exodus, Exodus
Move! Move! Move! Move! Move!

Open your eyes and look within
Are you satisfied with the life you're living?
We know where we're going, we know where we're from
we're leaving Babylon, we're going to the fatherland

Exodus, movement of Jah people
Exodus, movement of Jah people
Move! Move! Move! Move! Move! Move!

Jah come to break down 'pression, rule equality
Wipe away transgression, set te captives free

Exodus, Movement of Jah people
Exodus, Movement of Jah people
Movement of Jah people

Move! Move! Move! Move! Move! Move!
Movement of Jah people

I'm having a thought here

Jag tror jag vet en anledning till varför tjejer vill ha den lite "farligare" och tuffare killen än den gulliga lite lite mysigare killen. Jag tror att en anledning är att man som tjej hellre vill höra att man är grymt het eller jäkligt sexig än att man är söt som en nyponros. Så är det i alla fall för mig. Dessutom skulle jag aldrig klara av att vara tillsammans med en meskille eftersom jag behöver någon som kan bråka tillbaks när jag bråkar. Jag har nämligen ett stor bråkbehov, jag kan t.o.m få abstinens när jag inte bråkar med någon på ett tag. DEt är ganska skumt faktiskt. Mais je suis comme je suis.

är du go eller?

Tidig morgonbåt från Nynäshamn till Gotland

En småirriterad pappa ~38 är på väg mot toaletten med sin son ~7. De stannar vid dörren.
Pappan (surt och högt): Okej, samma regler som vanligt, inga händer i toalettstolen!


Linje 114, Jönköping

Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.


ICA Nära, Linköping

Kund: Säljer ni frimärken här?
Kassör: Javisst!
Kund: Tio frimärken, tack.
Kassör: Men jag har bara tio frimärken, och om du köper alla så tar de ju slut, då finns det ju inga kvar.
Kund: Öhhhh?
Kassör: Men du kan få köpa sju frimärken.
Kund: Ehh, jaha. Sju frimärken, tack.


MAXI ICA, Blekinge

Två medelålders män går under tystnad och plockar ned diverse varor i kundvagnen. Båda bär glasögon och ser ut att vara högt uppsatta på sina jobb.
Man 1: Jag undrar hur många här inne som heter Morgan...

Buss 4, Östra station

Bussen står och väntar på att släppa på folk. En tjej ~20 går fram till busschauffören.
Tjej: Vart går den här bussen?
Busschaufför: Vad står det på den?
Tjej: Gullmarsplan.
Busschaufför: Vart tror du då att den går?
Tjej: Vet inte?
Busschaufför: Kan du åka hiss?tjuvlyssnat.se


Dagens tune


Dagens tune


Dagens lyrics

I can't get no satisfaction
I can't get no satisfaction
'cause i try and i try and i try and i try
I can't get no, i can't get no

When i'm drivin' in my car
And that man comes on the radio
He's tellin' me more and more
About some useless information
Supposed to fire my imagination
I can't get no, oh no no no
Hey hey hey, that's what i say

I can't get no satisfaction
I can't get no satisfaction
'cause i try and i try and i try and i try
I can't get no, i can't get no

When i'm watchin' my tv
And that man comes on to tell me
How white my shirts can be
But he can't be a man 'cause he doesn't smoke
The same cigarrettes as me
I can't get no, oh no no no
Hey hey hey, that's what i say

I can't get no satisfaction
I can't get no girl reaction
'cause i try and i try and i try and i try
I can't get no, i can't get no

When i'm ridin' round the world
And i'm doin' this and i'm signing that
And i'm tryin' to make some girl
Who tells me baby better come back later next week
'cause you see i'm on losing streak
I can't get no, oh no no no
Hey hey hey, that's what i say

I can't get no, i can't get no
I can't get no satisfaction
No satisfaction, no satisfaction, no satisfaction

Dagens tune


The fight tin

Jag ska börja med en ny sak. Varje gång jag bråkar med någon ska jag lägga en krona i en burk.  Problemet är bara vad som klassas som bråk. Hmm, måste man skrika på varandra för att man bråkar? Nej, men i min familj är det oftast så. Vi bråkar rätt mycket i min familj dessutom. Mamma och pappa kom hem igårkväll och jag har redan hunnit bråka med dom ett par gånger.

En person frågade mig i fredags hur jag hade blivit så hård. Med det syftade han på att jag kan vara rätt kaxig och har mycket skinn på näsan. Jag tror att det är på grund av min bror. Har man en två år äldre bror som alltid varit lite tuff av sig har jag alltid behövt stå upp mot honom och inte vara sämre än honom när det gällde att våga saker. Han kan forfarande få mig att göra saker genom att säga att jag är feg för att jag inte vågar göra något. Det är något speciellt med att ha en äldre bror, framförallt om man ligger ganska nära i ålder. Självklart finns det brudar med storebrorsor som är mesiga.

Hunk vs. fjolla

En viss person igår sa att Johnny Depp och Orlando Bloom ungefär var samma person hade sjukt fel. En är sjukt snygg och den andra är världens fjolla. ¨

   
Hunk                          GayMen nu skall jag gå och lägga mig. Skulle egentligen behöva sova typ 20 timmar men niet, det är jobb imorgon. Känner mig lagom motiverad att göra hamburgare i 9 timmar. Det löser sig.

Dagens låt och dagens lyrics

 
In the day we sweat it out in the streets of a runaway american dream
At night we ride through mansions of glory in suicide machines
Sprung from cages out on highway 9,
Chrome wheeled, fuel injected and steppin out over the line
Baby this town rips the bones from your back I
ts a death trap, its a suicide rap We gotta get out while were young
`cause tramps like us, baby we were born to run
 
Wendy let me in I wanna be your friend
 I want to guard your dreams and visions
 Just wrap your legs round these velvet rims
And strap your hands across my engines
Together we could break this trap
Well run till we drop, baby well never go back
Will you walk with me out on the wire
`cause baby Im just a scared and lonely rider
But I gotta find out how it feels I want to know if love is wild, girl I want to know if love is real

Beyond the palace hemi-powered drones scream down the boulevard
The girls comb their hair in rearview mirrors
And the boys try to look so hard
The amusement park rises bold and stark Kids are huddled on the beach in a mist
 I wanna die with you wendy on the streets tonight
 In an everlasting kiss

The highways jammed with broken heroes on a last chance power drive
 Everybodys out on the run tonight but theres no place left to hide
Together wendy well live with the sadness
 I'll love you with all the madness in my soul
Someday girl I dont know when were gonna get to that place
 Where we really want to go and well walk in the sun
 But till then tramps like us baby we were born to run

Kan killar ha tjejkompisar dom inte vill ligga med?

Nu ska jag gå och lägga mig, har inte sovit på ca. 25 timmar. Gårdagens grill var riktigt trevlig .Kvällen övergick till natt och natten övergick till morgon. Helt plötsligt fanns det ingen anledning att gå och lägga sig längre så det blev uppesittarkväll. Det diskuterades livligt om många saker. Kan killar ha tjejkompisar? Varför vill tjejer inte ha de mysiga och gulliga  killarna? och väldigt mycket annat. Kan inte påstå att vi kom fram till några egentliga svar men ändå, det var en bra kväll. Dessutom mycket musik

I thought I knew her!


Buddha is my homeboy

Tjejerna och Robban kommer hit idag. Har inte träffat tjejerna på rejält länge så det ska bli kul. Men innan det är det städning som gäller, mitt rum ser som vanligt förjävligt ut. Dessutom har jag träningsvärk efter att jag kärde afromoves hemma igår.

Anyway, på med bra musik och sen städning!Hur fan kan det samlas så mycket kläder och skit i sängen? Hantlar, väska, tidning, bok, fjärrkontroller, halsduk. Inte bra.

Filmtips

Vill ni se en bra film ska ni kolla på What dreams may come. Den är otroligt vacker men också väldigt sorglig. Bölade genom nästan hela filmen men sen är jag rätt blödig också. Mot slutet spårar den lite men ändå.

Soul mates Chris and Annie couldn't be happier, having married each other and had two wonderful children. Unforutnately, tragedy strikes when they lose them both in a car accident, and then again for Annie many years later when Chris is killed in another accident. What Chris finds is a Paradise unlike anything he ever imagined, where he is guided by Albert, the first doctor he interned under and is helped to see his children once again. Unfortunately, when Annie takes her life in despair, she does not venture to the same plane of existence. Taking it upon himself to rescue her, Chris ventures into the pit of Hell with Albert and a Tracker to save his wife from the damnation she doesn't even know she is forcing on herself.

Those were the days

Hittade en gammal skiva jag gjort, eller ja, satt ihop. Det är en skiva med kärlekslåtar, surprise! Det lite udda är låvalet. Jag har med Ebba Gröns Die Mauer och Marleys No Woman no cry ( som inte menas att om man inte har ngon kvinna gråter man inte utan don't cry woman). Inte helt säker på hur gammal jag var när jag gjorde den men gissar på typ 10 kanske. Lite special

Raindrops keep falling on my head

Det regnar. Jag hade hoppats på fint väder idag för jag är ledig till klockan 5 men icke sa nicke. Hade egentligen tänkt pallra mig ner till gymmet men känns inte så lockande att gå i regnet och känns onödigt att ta bilen ner till stan. Jag gillar inte regn, eller det kan vara mysigt om man ligger nerbäddad i soffan och kollar på film men inte annars. Dessutom har jag alltid haft lite svårt att sova när det regnar. Vet inte varför men en kompis hade en teori om att jag ville trumma rytmen eller nåt liknande. Lite tveksam till att det stämmer men ändå, vem vet?

Dagens låt


Dagens

middag blev lax med wok och fullkornsris. Very niceska vi plocka körsbär i min trädgård? du och jag, jag och du

Har plockat körsbär i trädgården idag, dom är sjukt goda fast det är bara jag i familjen som tycker om dom. Har legat ute och solat lite också, härligt.

Btw, var påväg att glömma t-shirt igår när jag skulle gå till stationen. Hade suttit och käkat i bh för jag inte ville fläcka ner tröjan och sen hann jag precis öppna ytterdörren så kom jag på att något var fel. Var rätt tur att jag upptäckte det innan jag gått för då hade jag inte hunnit tillbaks. Hade varit typiskt mig att glömma kläder, not good.Dagens lyrics

Well, you've got your diamonds and you've got your pretty clothes 
And the chauffeur drives your car
You let everybody know
But don't play with me,
'cause you're playing with fireYour mother she's a heiress, owns a block in Saint John's Wood
And your father'd be there with her If he only could
But don't play with me, 'cause you're playing with fire
Your old man took her diamonds and tiaras by the score
Now she gets her kicks in Stepney Not in Knightsbridge anymore
So don't play with me, '
cause you're playing with fire
Now you've got some diamonds and you will have some others
But you'd better watch your step, girl
Or start living with your mother
So don't play with me, 'c
ause you're playing with fire
So don't play with me, '
cause you're playing with fire

In love

med Flight of the Conchords

Stockholm

Det är lite synd, jag är nästan aldrig i Stockholm. När jag var där märkte jag att det är en otroligt fin stad. Det är fint med vattnet och alla husen. En annan sak jag gillar med Stockholm är att man kan kolla på människor där. Jag skulle lätt kunna åka upp dit och sitta och titta på folk en hel dag. Man ser många olika sorters människor, det är intressant. När man ser någon kan man föreställa sig vad de är för personer egentligen. Musiker, lärare, doktor eller kanske  dagisfröken?

Jag förvånades över hur stressade alla var. Om man jämför med hur det var i Berlin är skillnaden enorm. I Tysklands huvudstad var atmosfären mycket mer chill, inte lika mycket stress. Är det ett nordiskt drag att vara stressad?

Tisdag

Har varit i Stockholm idag och träffat Anna. Trots att det var ett år sedan vi träffades sist kändes det som vi träffats varje dag. Det var så okomplicerat att prata. Det är underbart att ha sådana kompisar som man vet att man är nära trots att man inte setts på länge. Anna och jag har haft våra fighter men är ändå rejält bra vänner. Vi har så otroligt mycket minnen ihop och har gjort så mycket roliga saker tillsammans. Jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta vara vänner länge, länge.


nu ska jag fixa lite mat innan morden i midsomer

How?

Hur gick det här till? Jag lyssnar på Mix megapol, jag som aldrig brukar lyssnar på radio. Hm

URF!

Torsdag
Twinkle Brothers
Queen Ifrica
Tarrus and Jimmy Riley
Burro Banton
Duane Stephenson
Natty King
Daddy Rings
Dean Fraser
One love hi pawa
Chords
Driz and the alarms

Fredag
Sean Paul
Lee Perry & Adrian Sherwood
Richie Spice
Junior Reid
Groundation
Jah Shaka
Derrick Morgan
Ranking Joe
Papa Dee
King Far I Band
Wada & Andrew Blood
Soundkilla Crew

Lördag
Burning Spear
Beenie Man
Morgan Heritage
Alborosie & Sheng Deng Clan
Massive B
Chezidek
Lymie Murray
Irie Love
Dubtonics feat Kamau
Cali P & Roots Harmonics
Junior Natural
Zoro & The Liberation Band
Glesbygden

STGK feat Dani M

Urban Playground Graffiti & Skate

Dagens

Har nynnat den hela dagen, alla på donken måste trott jag var lite knas men. Åh jag är ledig imorgon och på onsdag!

Världens sämsta planering

Världens sämsta planering har Mcdonalds i Strängnäs. Jag ska jobba 16-22, 14.30 ringer dom mig och frågar om jag kan börja klockan 3 istället. Hur tror dom att man ska hinna det? Jag håller på och lagar mat dessutom så jag kan absolut inte. Hade dom däremot ringt en timma tidigare hade jag kunnat. Smartasses.

Härligt

Pratade precis men en gammal kompis, Anna. Har inte träffat henne på ett år och inte pratat med henne på väldigt länge. Vi är inte ovänner det är bara det att det är lite svårt att träffas när man bor i olika länder.  Det är synd att det är så lätt att tappa kontakten med folk. Jag har i princip ingen kontakt med någon från Mariefred och ganska lite kontakt med dom från Belgien. Det är väldigt synd för alla är sköna människor. Anyways, ska åka till hufvudstaden imorgon och träffa henne och en annan gammal vän. Ska bli otroligt härligt, de är två människor jag verkligen gillar men träffar för sällan.

Dagens lyrics

Hello darkness, my old friend
I've come to talk with you again
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was sleeping
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence

In restless dreams I walked alone
Narrow streets of cobblestone
'Neath the halo of a street lamp
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light
That split the night
And touched the sound of silence

And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence

"Fools", said I, "You do not know
Silence like a cancer grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words, like silent raindrops fell
And echoed
In the wells of silence

And the people bowed and prayed
To the neon god they made
And the sign flashed out its warning
In the words that it was forming
And the sign said, "The words of the prophets are written on the subway walls
And tenement halls"
And whispered in the sounds of silence

Film?

Hm, ska jag kolla på film innan jag sover eller inte? Känns lite tidigt att sova+ att jag har sovmorgon imorgon. Börjar inte förräns klockan 4, lycka! Måste duscha också, luktar Mcdonalds, not nice!

Varför är det så att det aldrig går bra saker på tv på helgerna? Nej, det får bli film. Pirates of the Caribbean, den är bra, det var längesen jag såg den och Johnny Depp är med i den. Great.

Highway to hell

Såg i Expressen eller Aftonbladet att det var folk som hade Highway to hell på sin begravning. Visst, det är en jäkligt skön låt men inte skulle jag vilja ha den på min begravning när ens släkt och vänner står och bölar. Jag tror faktiskt jag vet vilken låt jag skulle vilja ha. Jag planerar inte att ha min begravning än på 70- 80 år så jag antar att jag kommer att ändra mig innan det är tid.

Låten är Londondairy air (Danny boy). Nej, jag är inte irländsk men det är en sjukt fin låt. Dessutom vill jag ha Let it be och hallelujah. Stairway to heaven skulle inte vara helt fel heller. Jag vill inte ha några psalmer bara låtar jag valt, kan man fixa det?


tatooo?

Hm, funderar på att tattuera mig. Jo, allvarligt. Skulle vilja ha en not eller en g-klav. Musik betyder otroligt mycket för mig och även om jag slutar spela kommer jag alltid att lyssna på musik i någon form. Generellt är jag emot tattueringar eftersom dom blir fula efter ett par år. Min farbror har en tattuering av en blomma på armen som ser ut som en uppochnedvänd gran, den är riktigt ful. Träffade en snubbe i Frankrike som hade en piraya på armen, det var inte heller så snyggt, den såg i princip ut som en femåring gjort den. Tattueringar som verkligen betyder något är fint, som en annan kille jag träffade som hade tattuerat in initialerna av en kompis som omkommit i en båtolycka. Det var fint gjort.

Hm, var skulle jag ha min tattuering?


                                    

Sommarkvällar

Har precis varit ute och joggat, hur härligt som helst. Det är en av de härligaste sakerna med sommaren, man kan jogga sent på kvällen utan att det är mörkt eller kallt. Tycker det är sinnessjukt skönt att jogga. Innan jag flyttade till Belgien hatade jag det verkligen, men min lärare där inspirerade mig till att börja. Jag springer aldrig snabbt men jag tar mig fram i alla fall. Det är nästan lite som terapi, man luffsar runt i sina egna tankar, helst med musik på också. 

Måste börja bli lite träningsdiciplinerad, träna upp mig inför min mönstring. I need it, annars kommer det gå skit. Har inte fått datum för det än though så det är MINST en månad kvar. YAY

I'm in love

with this song.. Flight of the conchords- Jenny

Dagens lyrics

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas
och fullmånen lyser som var den av glas.
Där dansar Fredrik Åkare kind emot kind
med lilla fröken Cecilia Lind.

Hon dansar och blundar så nära intill,
hon följer i dansen precis vart han vill.
Han för och hon följer så lätt som en vind,
Men säg varför rodnar Cecilia Lind?

Säg var det för det Fredrik Åkare sa:
Du doftar så gott och du dansar så bra.
Din midja är smal och barmen är trind.
Vad du är vacker, Cecilia Lind.

Men dansen tog slut och vart skulle dom gå?
Dom bodde så nära varandra ändå.
Till slut kom dom fram till Cecilias grind.
Nu vill jag bli kysst, sa Cecilia Lind.

Vet hut, Fredrik Åkare, skäms gamla karln!
Cecilia Lind är ju bara ett barn.
Ren som en blomma, skygg som en hind.
Jag fyller snart sjutton, sa Cecilia Lind.

Och stjärnorna vandra och timmarna fly
och Fredrik är gammal men månen är ny.

Ja, Fredrik är gammal men kärlek är blind.
Åh, kyss mig igen, sa Cecilia Lind.fever when you kiss me, fever when you hold me tight

Börjar ledsna lite på att jobba på donken nu, man gör samma sak hela tiden. Köket är sinnessjukt varmt, över 33 grader. Den värmen är skön när man ligger ute i solen eller är ute och softar på en båt men inte när man står och grillar hamburgare. Tog bilen idag till jobbet. Hade världens panik när jag skulle hem för jag trodde att parkeringen skulle vara knökad så att jag inte skulle komma ut med bilen. Jag hade sjukt tur, fanns bra med plats. Happiness!

Music, music, music

Hittade denna också, brukade lyssna sjukt mycket på den förut. Började tänka på vilken mix av musik jag har på min blogg. Reggae, rock, jazz, alllt.

 

Song

Har haft den här låten på skallen hela dagen, nynnat den på donken.

Bilder från igår

  

Var ledig igår, var hemm aoch softade ute i solen. Härligt

The greatest thing you'll ever learn

is just to love and be loved in return.

Kollar på Moulin Rouge, älskar verkligen den filmen. När jag bodde i Belgien kollade jag på den minst en gång i veckan, lite sjukt. Tänker på mina gamla kompisar där, kollade alltid på dne med Matilda och Simonetta. Long time ago, väldigt lång time ago. Helt otroligt att det verkligen är dom som sjunger. Amazing

Dagens lyrics

To lessen my troubles
I stopped hanging out with relatives
And empty saviours like you
I wish I had a nickel for every miracle
That you easily tricked me into

You can lead a horse to water
But faith is another matter
So dont you surrender
Cause sometimes salvation
In the eye of the storm

I've no time for accusations
Or conversations on all the bad, bad things you do.
Just a note from your jailor
Drugs and the relations
To all the people around you

You can lead a horse to water
But faith is another matter
So dont you surrender
Cause sometimes salvation
In the eye of the storm

Ive kept secret your superstitions
And all its twisted wisdom
That I fell into

Sister can you try and find me?

Våldtäkt? Yes, please

På Mcdonalds används ordet tack i 80 % av alla meningar. Oftast används det ihop med ordet ja, dvs. ja tack. Dessa ord upprepas liksom mantran. Efter att ha jobbat där nu i snart ett halvår börjar det där "ja tack" bli automatiskt, spelar inte så stor roll vad man frågar, svaret är alltid ja tack. Det har gått så långt att man inte längre lyssnar på vad personen säger utan direkt svarar ja tack. "vill du gå och skjuta dig själv?" "Ja, tack".  Eller varför inte: "vill du bli våldtagen?" "ja, tack"  Njae..

Dagens låt


Fly away

Sitter och kollar på resor. Skulle vara så sjukt härligt att komma bort från Strängnäs ett tag, eller för alltid. Om ett par månader blir det Rom som gäller. Sen är det Bryssel i vår och efter det blir det förhoppningsvis jobb i Frankrike och Grekland eller nåt annat med tjejerna. Sweehet, sol och bad efter studenten

mmmm.. marabou

Egentligen borde jag sova nu men mordkommissionen är så bra. Mmm, blåbärssmoothie är sjukt gott. Me like

Dagens tune


One love

Det är 28 dagar till reggaefestivalen. Kommer bli så sinnessjukt soft.

Btw, kollar jag på Mordkommissionen (Rejseholdet), det är bra. Jag gillar danska men det är jag nog en av få som gör. Alla säger att det låter som dom snackar med varm gröt i halsen. Det kan jag kanske hålla med om men det är ändå fint. Dessutom älskar jag Mads Mikkelsen, han är grym.

Lite smått gay bild på en annars sjukt maskulin person men anyway

It's my personality

Om ni skulle välja 5 bilder för att symbolisera er personlighet och liv, vilka bilder skulle ni välja?


Dagens lyrics


When i find myself in times of trouble
Mother mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be, Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer, let it be.
Let it be, let it be, Let it be, let it be.yeah
There will be an answer, let it be.
Let it be, let it be,Let it be, let it be.
Whisper words of wisedom, let it be.

Let it be, let it be, Let it be, yeah, let it be.
Whisper words of wisedom, let it be.

And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be, Let it be, yeah, let it be.
There will be an answer, let it be.
Let it be, let it be, Let it be, yeah, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.


I'm so hard to handle

Såg en snygg rastakille idag på jobbet. That's right, jag spanar in människor som kommer och äter på donken. Det är kul, brukar alltid försöka gissa vad dom ska beställa. Alla gubbar och män storlek large bestället alltid Bigmac eller Bigtasty. Samma sak gäller rätt många killar runt 20-årsåldern, de vill visa sin manlighet genom det de beställer. Vet dock inte vad rastasnubben beställde, hann inte se men jag tror inte han beställde Bigmac eller Tasty, han tog nog nått annat. I think.

'cos I'm on fire

Är avokado en grönsak eller frukt? Diskuterade det med brorsan förut. Jag tycker att det är en grönsak, han tycker att det är en frukt.

Vem har rätt?

Don't worry be happy

Har jobbat idag, 11-20. Det var sjukt segt men jag jobbade med trevliga personer, skönt.  Förstår hur mamma känner sig. När jag kom hem från jobbet idag stog det massa smutsdisk på diskbänken. Victor hade varit hemma hela dagen och inte tagit hand om den. Störigt, jag hade liksom slitigt hela dagen. Var så sjukt på donken idag, var trött nästan redan jag kommit dit och flummade runt den största delen av dagen. Efter det att Katarina gått hem fick jag stå på beställning, älska. Så härligt att kunna köra med dom som står i köket.


Yay, det var mcdonaldsreklam på tvn! I'm lovin it.

Nu ska jag duscha

Way to go!

tjuvlyssnat.se

Ica Kvantum, Bålsta

En kvinna är och handlar med sin dotter ~4 som försöker få tillåtelse till att köpa godis på en vardag.
Dottern: Kan jag få den här då?
Mamman: Nej.
Dottern: Men... om jag tjatar då?


Dagens lyrics

They tried to fool the black population
By telling them that jah jah dead
And they tried to fool the black population
By telling them that jah jah dead..
I & i knows jah - jah no dead - jah no dead

Jah no dead [5x]
Oooh nooo - jah no dead

My knowledge increase
My memory reflect
Marcus garvey did say

A rumour rumour rumour rumour rumour
Aah marcus say
A rumour rumour rumour rumour rumour
Aah marcus say - jah no dead
Jah no dead

It was I-man who say
Green and gold, it's the rainbow

The lion the lion decrowned the king
The lion the lion decrowned the king
Inna in adis abeba - aaafrica
Jah no dead - jah no dead no dead - jah no dead

Meet me at the bank of the beautiful river
When your journey has end
I & i will discuss about this matter
Jah no dead, jah no dead, jah no dead

When I was a little radio

Jobbade 11-20 idag, segt.

Ska hoppa in i duschen. Är det bara jag som brukar lyssna på musik i duschen? Har alltid med mobilen i badrummet för att det är så tråkigt när det är tyst.

Kvällens lyrics

Forgive what I have done
It means my soul's survival, oohh
I need you so,it's sin
Put an end to my suffering oh

Why am I so blind with my eyes wide open? ooh
Trying to get my hands clean in dirty water

Egofoton

Hade tråkigt igår när jag skulle sova, och hade bråkat med brorsan så det blev lite fotostund istället.


Vraiment triste

Jag kommer antagligen inte kunna vara med på min farfar 80-årsfirande. Mina föräldrar har nämligen bestämt datum utan att ens fråga mig. Dagen dom har valt är den 9:e augusti och då är jag på reggaefestivalen. Jag vill verkligen vara med och fira farfar eftersom han betyder otroligt mycket för mig och vi träffas ofta. Jag kan inte och vill inte heller strunta i att gå på festivalen, ser verkligen fram emot den. Av alla dagar dom kan välja så väljer dom just då jag inte kan. Känns sjukt surt. Jag och min kusin skulle dessutom spelat för honom.

Dagens lyrics

vem bryr sig om hur nätterna far
jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar
Dolt i min älsklings hår.


Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.


Revenge is a dish best served cold

Jag blir trött på min bror. Han ville att jag skulle bjuda mina tjejkompisar så skulle han bjuda sina lumparpolare. Hittils har han bjudit en. Han har nämligen kommit på att det skulle bli för stökigt om han bjöd fler och att han får för dåliga odds. Ändå tycker han att jag ska bjuda hit halva Sverige. Som hämnd tänker jag råstöta på hans kompis ( om han ser någorlunda bra ut), lätt ha sex med honom bara för att göra Victor förbannad. Great plan.

Oh happy day!

Jag är ledig imorgon, vilken lycka! Det är otroligt skönt att ha jobb eftersom jag annars skulle vara luspank men det är ännu härligare dom dagarna man är ledig. Imorgon måste jag pallra mig ner till stan och köpa mig en ny kalender, min
går nämligen ut idag och blir helt lost annars.

 Från sista kvällen i Antibes

Dagens lyrics

We're always trying to satisfy these wants and needs
Take you some time for that inner peace
When our eyes are open
We'll see things differently
There's so much gloom
Hiding the reality
It's just a beautiful day

What's the time?

Jag har upptäckt att jag har helt otroligt dålig tidsuppfattning. Jag stressar när jag egentligen kan ta det lungt och tar det lungt när jag egentligen behöver stressa. Dessutom vet jag aldrig hur lång tid det tar att ta sig till nån plats, jag kan tro att det tar 10 minuter när det tar 30 eller att det tar 1 timme när det egentigen bara tar 20 minuter. Allt det här gör att jag alltid behöver ha klocka på mig för, annars har jag ingen aning om hur lång tid som gått. På jobbet är det alltid lite spännande att titta på klockan för att se vad den är. Jag brukar alltid gissa på någon speciell tid och kolla hur nära jag är.

Något annat som inte är särskilt välutvecklat i mitt sinne är samvetet. Jag har väldigt svårt att få dåligt samvete t.o.m när jag vet att jag egentligen borde få dåligt samvete för något jag gjort. Jag kan göra det mesta utan att må dåligt av det efteråt. Vissa kan väl tycka att det verkar perfekt men så är det inte alltid. Eftersom jag aldrig får dåligt samvete har jag inget samvete som kan sätta stopp för att göra något man inte borde göra. Dom flesta personliga gränserna man har bygger ofta på samvetet vilket gör att jag i princip inte har några gränser. Jag jävlas så mycket med mig själv att jag antagligen skulle bryta dom gränserna om jag hade några., bara för att liksom. Jag styrs väldigt mycket av impulser och gör ofta saker på infall det är därför det blir lite som det blir ibland.

Das Enköping

I fredags hade jag fått nog av Strängnäs så jag drog till Soph i Enköping. Tog bussen som gick 14.35. Det var sjukt varmt ute så bussen och självklart brydde sig inte busschaffisen om att sätta på AC:n så man fick lite bastukänsla. På vägen till Enköping hände mycket grejjer. Jag menar, jag kom på hur man använder handsfreen. Keep up the good work Jenny. Anywho kom Sofie råcyklandes för att hämta mig. Jag hade lite kris eftersom jag inte riktigt visste vart jag skulle gå av men det löste sig, för en gång skull kom jag rätt. VI gick till ICA och handlade mat. Jag tror att killen i kassan gillade mig för jag behövde inte visa leg+  att jag fick cidern billigt för att han inte visste vad den kostade så han hittade på ett pris. Jag och Soph drog ut till hennes landsställe eller ja, Sofie skjutsade faktiskt ut mig på cykeln, hon kommer få supermuskler.

Väl på hennes landsställe fick jag åka en liten tur med deras båt som för övrigt är värsta lyxbåten. Den är hur fin som helst, farsan skulle blivit helt lyrisk. Efter det åt vi hos hennes faster som fyllde år och sen bar det av till stranden för att träffa Sophs kompisar. Hade redan träffat två av dom och dom andra var också trevliga. På stranden spelade vi volleyboll i, håll i er, TRE timmar. Det var sjukt kul. Spelandet började ganska seriöst men efter rätt kort tid övergav vi alla regler och flummade runt rätt mycket. Mitt lag var självklart det bästa. Runt 12-slaget trättnade vi och satt och pratade istället. Riktigt härligt att det aldrg blir mörkt. Sen drog vi hem till Soph och kollade på tv och efter det stupade vi isängs. I lördags kollade vi på Bamse, det var rejält längesen man kollade på det men det är kul ändå. Jag var Bamseälskare när jag var liten och vi prenumererade t.o.m på Bamsetidningen. It was the shit! På bussen hem igen satt en läskig gubbe framför mig men jag somnade sen så det var lungt.


Help?

Jag vill ha nåt projekt att göra i sommar så jag känner att jag gör nåt annat än jobbar. TIPS? Har redan bestämt mig för lite musikgrejjer jag ska lära mig men förutom det har jag nada, niente. Idéer?

It's stupid

Jag är sjukt mätt, ni vet, sådär jobbigt mätt att man nästan mår illa. Jag är dum i huvudet ibland, jag var mätt förut men ändå fortsatte jag att äta. Clever? NO. Har precis varit hos mina kusiner i Löt, min farbror fyllde år. Det var trevligt. Det är otroligt härligt med dom för jag känner dom så bra. Min farbror och faster är nästan som extra föräldrar och jag hittar i deras kök. I like it. I början när jag bodde i Belgien tyckte jag inte alls om det och ville flytta tillbaks till Sverige. Vi skulle kanske blivit kvar där ett år extra och det ville jag inte så jag bestämde med dom att jag skulle bo där det året om vi skulle bo kvar ett år. Sen ändrades det och jag ville bo kvar i Belgien istället för att flyttta tillbaks till Sverige. Det är lite konstigt, jag har inte varit i Belgien på mer än ett år. Jag både längtar dit och inte. Jag vet faktiskt inte riktigt. Ändå kollar jag alltid vad det ska bli för väder i Bryssel, odd huh?

Dagens tune

Burning Spear- Jah no dead

It helps fellatio

Kan inte hjälpa det, kollar fortfarande vilket väder det ska bli i Antibes.Jah Bless


Sjuk grym låt!
Groundation- Babylon Rule dem

I'm too sexy for my car

Har precis kommit hem från jobbet. 01.30 my ass, more like 02.30. Fuckers.

Jag har upptäckt att jag älskar att köra bil. Det är världens bästa känsla, eller nästan iaf. Fick ta bilen till jobbet för första gången idag. När vi slutat körde jag hem två donkenpolare, en som bodde i stan och en som bodde vid Vansö. Sjukt härlig att ha en anledning att köra så långt som till Vansö. På vägen hem lyssnade jag på Miss Li på högsta volym och njöt av bilen. Wonderschön.


Nu är det väl dags att pallra sig isäng trots att jag inte är trött. Eller, egentligen är jag nog jättetrött men jag är ändå pigg. Anyways, godnatt

Just a little song before going

to work


Morgan Heritage- Down by the river. DOM KOMMER TILL URF!


Me don't wanna

Ska jobba 16.45-01.30 idag och jag har verkligen ingen lust. Jag menar hur frestande känns det att jobba så sent? Inte alls. Helst skulle jag bara vilja vara i Antibes och ligga på stranden. Sen på kvällen sitta och käka jordgubbar och dricka rosévin. Varför kunde vi inte varit borta längre? Typ ett halvår?


Sex on the beach?

No, SAX on the beach!

Förresten

Världens bästa Robert fyller 18 idag. Grattis!

Son of a preacher man

Kollar på Pulp Fiction. Den är sjukt bra, måste ha lite quotes från den. En av dom bästa filmerna som finns


Jules
: [Jules shoots the man on the couch] I'm sorry, did I break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue, you were saying something about best intentions. What's the matter? Oh, you were finished. Well then, allow me to retort. What does Marsellus Wallace look like?
Brett: What?
Jules: What country are you from?
Brett: What?
Jules: What ain't no country I ever heard of. They speak English in What?
Brett: What?
Jules: English, motherfucker, do you speak it?
Brett: Yes.
Jules: Then you know what I'm sayin'!
Brett: Yes.
Jules: Describe what Marsellus Wallace looks like!
Brett: What?
Jules: Say what again. Say what again, motherfucker, say what one more Goddamn time!

Jules: Normally, both your asses would be dead as fucking fried chicken, but you happen to pull this shit while I'm in a transitional period so I don't wanna kill you, I wanna help you. But I can't give you this case, it don't belong to me. Besides, I've already been through too much shit this morning over this case to hand it over to your dumb ass.

The Wolf: You're... Jimmie, right? This is your house?
Jimmie: Sure is.
The Wolf: I'm Winston Wolfe. I solve problems.
Jimmie: Good, we got one.
The Wolf: So I heard. May I come in?
Jimmie: Uh, yeah, please do

Vincent: And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
Jules: They don't call it a Quarter Pounder with cheese?
Vincent: No man, they got the metric system. They wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
Jules: Then what do they call it?
Vincent: They call it a Royale with cheese.
Jules: A Royale with cheese. What do they call a Big Mac?
Vincent: Well, a Big Mac's a Big Mac, but they call it le Big-Mac.
Jules: Le Big-Mac. Ha ha ha ha. What do they call a Whopper?
Vincent: I dunno, I didn't go into Burger King.

Butch: I think I cracked a rib.
Fabienne: Giving me oral pleasure?
Butch: No, retard, from the fight.

Jules: I want you to go in that bag, and find my wallet.
Pumpkin: Which one is it?
Jules: It's the one that says Bad Motherfucker

Working 11-16 what a way to make a living

Skulle egentligen varit helt ledig idag men som den ängeln jag är tog jag en tid en tjej behövde hjälp med. Tjänade exakt 377.50 riksdaler och fick dessutom lite motion eftersom jag cyklade dit.

Det var soft idag på jobbet för jag fick bossa lite över dom andra i köket.  Dom två killarna som jobbade i köket idag var nya, en var helny och den andra hade jobbat två veckor så jag fick leka lite duktig. Jag gillar att bestämma över folk, tror redan att dom flesta har märkt det men ändå. Jag skulle nog passa som militär, skrika ut order och peka med hela handen. Why not liksom?

Together forever