Wonderbar, wonderbar

Har bara jobbat 4 timmar idag, hur härligt som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Eve hit. Ska bli kul Det är riktigt tråkigt att inte ha tid att träffa folk ordentligt. Mcdonalds är lite skumt, det är i princip alltid något som är trasigt trots att restaurangen ( joo det är en restaurang) bara varit öppen i ett år. Dessutom har vi haft inbrott två gånger samt ett rån. Varför vill man råna donken egentligen? Idioter.

Kommentarer
Postat av: Divina

Ja det gjorde jag

Postat av: Amanda

Svar: Du börjar med att göra en vanlig pizzadeg (finns recept i de flesta kokböckerna samt på massvis av hemsidor) som du sedan kavlar ut. Man kan ha på lite vad man vill men jag valde att göra en som skulle vara lite "fräschare" så jag blandade ut tomatpuré med vanliga tomater som jag mosade. Spred sedan ut det över pizzan och la på lite färska champinoner och lite överbliven tomat. Jag kryddade med färska kryddor så som timjan och basilika innan jag la på ost. Jag la brieost på en liten del bara för att testa. Jag smakade dock inte på den delen så jag kan inte säga om det blev gott. På en annan del spred jag ut parmesanost, vilket vart gott. Fast jag tror jag tog lite för mycket, haha. :p



På pizza nummer två hade jag bara vanlig salami och lite lök, den samakde vanlig pizza. Haha.



På tredje pizzan gjorde jag en klassiker och tog räkor och skinka + basilika och ost. Den smakade som de brukar göra, gott.



Jag gjorde även minipajer i aliminium"bull"formar. Jag tog lite överbliven pizzadeg runt kanterna och i botten innan jag la i ost och skinka, mjukost i några med. Man häller i någon blandning (vet inte riktigt vad den består av, ägg är det i i alla fall. Kan ta reda på det om du skulle vilja) och sedan sätter man in dem i ugnen. Satte in dem tillsammans med pizzorna så temperaturen låg på ca. 225-250 grader och de blev klara nästan lika snabbt som pizzorna. Pizzorna tog ca. tio minuter.



Puh! Långt inlägg! Haha. Hoppas du får användning för det i alla fall! Ha det fint.

2008-07-31 @ 19:46:05
URL: http://sundancekidd.blogg.se/
Postat av: ida

jorå :)

2008-08-01 @ 14:06:00
URL: http://pperssonn.blogg.se/
Postat av: ida

jorå :)

2008-08-01 @ 14:06:02
URL: http://pperssonn.blogg.se/
Postat av: ida

jorå :)

2008-08-01 @ 14:06:04
URL: http://pperssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback