Dude you wanna be free!

Det är faktiskt sol ute, något som vi i Strängnäs inte kan sägas vara bortskämda med. Det regnar fan mer här än i Belgien, landet som är känt som regnlandet. Det är konstigt tycker jag. 

Hade sovmorgon idag men hade egentligen tänkt att gå upp vanlig tid för att köra lite afromoves hemma, har ingen afrikansk musik men funk borde väl funka? (haha ordvits, inte meningen) när klockan ringde klockan 7 kände jag hur kroppen verkligen protesterade, den kändes tung som bly och väldigt ovillig att samarbeta. Ställde om alarmet till kvart över 8 och somnade om. Jäkligt skönt!

Min farfar är lite rolig. Han gör morgongymnastik varje dag, armhävningar, situps och rygglyft. Han är 79, jag menar han fyller 80 i år! då ska man i princip sitta i rullstol, nästan i alla fall. Ända tills han var typ 70-75 stog han på händer varje morgon. Fusk, jag är snart 18 och har aldrig varit bra på att stå på händer eller hjula, helt omöjligt. Min kropp är inte gjord för sånt. Men det roliga med farfar är att han tycker att jag är knäpp som går på gym, hur kan han tycka det när han själv tränar på morgonen. Jaja 

Jenny + datorer= kaos

Jag har 255 virus på min dator, jag tror den försöker säga mig nånting men vet inte vad. Kanske: jag vill inte leva längre, jag hatar dig, eller något liknande. vem vet?

MusikDirekt

Kolla in 01.26- 01.41 och försök lär dig det.... utantill! så förstår ni vad jag måste lära mig

Måste jag också lära mig utantill, lite lättare though

Boden, det ligger i Dalarna va?

Igår drog brorsan in i lumpen i Boden som han trodde låg i Dalarna tills pappa berättade att surprise det ligger typ så långt norrut man kan komma. Enligt svt är det -13 där idag, köldchock! Hahahaha!

Anyways. Min helg har spenderats pluggandes historia (fråga mig vadsom helst om Waterloo och jag kan det), fikandes med släkten, bilkörandes och kollandes på Never Mind the Buzzcocks.

Sånt här också


Relalalaxa!Sånt här håller jag på med på geografilektionerna när vi inte har nån lärare. Pluggar? Njae

It's only teenage wasteland!

-Baba O'Riley (om nån tänkte hmm, kände igen det där vilken låt är det från så fundera no more)

Är helt slut i skallen, har pluggat nästan hela dagen. Huvudet är fyllt med Napoleon, Preussen, Frankrike och annat historieaktigt. Förutom pluggningen var och körde en stund med morsan. Jag´är nästan bra, tycker jag iaf. Ganska stort nästan dock eftersom det här var första gången på rätt länge som jag körde och inte ens körde på några stora vägar eller inne i stan.

Tänkte på en sak, kan man få träningsvärk i fingrarna av att min skrivit mycket på datorn? Och när jag tänker på det tänker jag direkt på: Jag har träningsvärk i tungan, kan du massera? Haha MINNEN!

Jag är sjukt less nu på Sverige, det bara regnar, regnar, regnar och regnar. Varför kunde man inte föds på säg Jamaica eller Cuba? Då hade man förutom fint väder dessutom växt upp med härlig musik. Det hade inte varit helt fel.

Jag är sinnesjukt hungrig och det är typ en halvtimme kvar tills vi ska äta, inte rättvist. Ok, man kanske inte kan säga att det är orättvist men det är inte kul iaf.

Hotmail har cp:at sig och msn har slutat fungera, rejält störigt. Får lyssna på lite soft musik istället

I and I

zee germans?

Var och klippte mig igår, lugg. Är fortfarande inte helt säker på om det var superlyckat eller ren katastrof men det lär visa sig snart.

Plan idag: plugg, lite mer plugg, ännu mer plugg och sen lite körning
Spännande va?

Prost

Jag hade min första tyskalektion i onsdag, det var en rätt trevlig upplevelse. Men jag upptäckte att allt jag och de flesta andra egentligen associerade Tyskland med var Hitler, nazism och porrfilmer. Det är otroligt lätt att börja småskika när man försöker prata tyska, märkt det också? När tyskarna försöker prata snällt låter det som om dom medverkar i porrfilmer speciellt när man har sån ful, lite småskum musik i bakgrunden som i när vi skulle lyssna på Eine Party.

Jag och Isa blev enormt duktiga måste jag säga. Fast det kommer ändå sluta med att vi går runt i Berlin och snackar låtsastyska med alla i tron om att vi är skitduktiga. Schkål!

I huvudet på Jenny Gustafsson

Jag är en konstig människa. I onsdags när jag skulle jag gå hem från spelningen, det spöregnade. Vet ni vad jag gjorde? Joo, jag dansade hela vägen hem, inte afromovesen men nära. Lyssnade på På rosa moln och Såpbubblor, sjöng och var allmänt lycklig i regnet. Sjöng, dansade och spelade luftgitarr och lufttrummor. Folk måste verkligen trott jag var galen, men det kanske jag är ibland, eller?

Jag och Isa har beställt biljetter till Uppsalas reggaefestival.7-9 augusti kommer vi gå runt där med rastamössor, skitiga och äckliga men fulla av härlig musik.

Recap 2007

Så, nu har det gått 6 dagar på det nya året, men vad hände egentligen föra året? För att ta reda på det fick jag använda min kära kalender. Upptäckte att det egentligen har hänt rätt mycket men ändå ingenting. Året gick grymt fort.
Några datum:
12 januari fyllde morsan år, så det blev riktigt 50-årskalas. Skitkul, träffade mycket människor jag inte träffat på länge.
25 januari började jag spela gitarr med Robert, sedan dess har vi haft våra söndagar.
16 mars var tjejerna hos mig och firade min födelsedag.
22 mars drog jag till Belgien
23 mars fyllde jag år samt var med på Las Vegas-festen. Svinkul!
27 mars spelade jag på den flummigaste konserten jag någonsin varit med om. En blanding av Astrid Lindgren och Eddie Meduza. Enligt min kalender solade jag för första gången den dagen, alltså utomhus.
29 mars var EM-fotbollen.
2 april var Stockholmsdagen. Hela skolan drog upp till huvudstaden för att gå på museum.
27 april var det grillmiddag hemma hos mig. Första kvällen vi körde lappleken, ni vet den där med namnen. haha, garvar fortfarande åt vissa grejjer.
4 maj var jag, misse, eve på fest i orienteringstugan med robban och två av hans polare. Det var kvällen vi låg och snacka hela natten.
5 maj var det konsert i ugglans park med bluesbandet.
6-13 maj GREKLAND. En av dom roligaste resorna i hela mitt liv. Hade inte tråkigt en enda stund, sol, bad, ouzo. Vad mer kan man begära?
5 juni- grillning igen, slutade eldandes på ett berg. Soft
8 juni- SKOLAVSLUTNING!
13 juni- Belgien
15 juni- brorsan tar studenten, STAMP
16 juni- studentbal på Hilton, Louise Gallery
20- Skolavslutning SSB
21juni- Sverige
19 juli- grillkväll som vanligt:)
21 juli- skitkul kusinträff
28 juli- övningskörde för första gången
4 augusti- brorsan hoppar fallskärm
10 augusti- kul kväll hos Mickis
20 august- skolan börjar
29 augusti- nollning av ettorna
2 september- fixade gymkort
15 september- INSPARK!
11 oktober- Stockholmsdag, hårfärgning
16 november- spelade in låt med bluesbandet
23 november- kändisfesten, vad ska man säga?det var sjukt kul det jag kommer ihåg
7 december Nationella provet i Matte B. Horribelt
19 december julfesten
20 december skolavslutning
31 december Nyår i Enköping, great!

Glömt något, någon?

Så det var en liten recap av året som gått. Vad händer det här året, jo resa till Berlin, Amsterdam, Reggaefestival (snygga killar i dreads, kan det bli fel?), bryssselresa och massa annat

HAPPY NEW YEAR!

Igår var det som jag antar att alla uppmärksammat, nyårsafton. Den spenderades i Sofies kära Enköping, en ganska trevlig stad faktiskt. Dagen börjades med inhandling på Ica och sedan biljardspelande och lunch hos Sofie. Efter det drog vi vidare till Sofies kompis Amanda där det blev mycket mat, godis, vin och Singstar. Mycket roligt. 12-slaget firades på Enköpings torg där vi träffade massa trevliga människor. isabelle irrade runt som en skollad höna letandes efter efterfest utan framgång, men det var rätt kul att se. Hemma hos Sofie blev det sedan fyllekäk och prat. Det skickades även en hel del konstiga sms från min sida, jag borde inte få använda min mobil under alkoholpåverkan, men men:)

Idag har det varit film och bussfärd och slapp