Come away with me

Diciplin, här krävs diciplin! Måste ta tjuren vid hornen och börja plugga. Jag lyder inte ens mig själv, hur ska detta sluta?  Igår var jag så duktig, skrev en liten lista med allt jag skulle hinna med idag. Har jag gjort en enda sak på denna lista? No, no,no. Det är fem veckor kvar till höstlovet, en hel evighet. Bådar inte gott. Inte någon som vill åka på minisemester med mig nu?

Fucking trip

Vaknade inatt av att jag trodde att sängen rörde på sig, jag var övertygad om det. Jag låg där livrädd och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, hade jag haft min telefon i närheten hade jag lätt ringt polisen så skraj var jag. Efter en stund tog jag mod till mig och gick upp på darrande ben och kollade under sängen. Naturligtvis låg där bara dammråttor, jag kollade i garderoberna och under databordet, ingen där. Gick tillbaka och lade mig i sängen med hjärtat klappande. Såg framför mig scenen där Johnny Depp hallucinerar i Fear and loathing in Las Vegas, den där han tar Adrenochrome. Var nästan beredd på att det vilken sekund som helst skulle hoppa fram en människa som legat gömd under sängen. Sjukt läskigt

No way

Den riktiga "alla vill till himmelen" är inte med Timbuktu utan med vår allas Joakim Thåström. Anser att det är min skylldighet att lära allmänheten det.

Cogito, ergo sum

Jag tänker, alltså finns jag.

Idag blev det brödbakning, bilkörning, försök till svampplockning (det fanns inte en enda svampjävel i skogen), plugg och spelning.  Blev skrämd av en liten hare idag i skogen, känns väldigt modigt. Efter idag känner jag iof som en riktigt skogsmänniska, en liten indian. Jag kanske borde gå flytta ut i skogen och äta barr? Förutom det faktum att jag inte ens gillar att bo i tält spelar ingen roll, jag kan bygga mig ett litet hus. Kanske föda upp getter, ni vet som hon i Back to Cold Mountain? Skulle nog funka sådär, jag skulle iaf alltid ha något att bossa över, visserligen bara ett par stackars djur men ändå. En positiv sak är att man i vilket fall som helst slipper städa, jag skulle kunna leva där med dammråttorna. Det skulle vara soft, eller?


Grym scen


don't let the bed bugs put a foot up your ass

God natt världen!