Mañana, mañana

då blir det roadtrip till Uppsala! grroooovy.
tror jag skippar italianon imorron och pluggar latin och samhälle istället. händer ändå inte så mycket på våra italienskalektioner och vi har latinprov. on top of that förväntar sig Christer att vi små tvåor ska lösa hela Palestina/ Israel-konflikten, härligt va?

Europakunskapspresentationen gick faktiskt bra. 1-0 till mig

I'm lovin it.... NOT!

Jag hatar vår geografiuppgift, beskriva hela jävla europa med 1500 ord. Lycka till! Great.

MERDE!

Kvar innan skolan slutar:
Samhällskunskap: presentation Israel/ Palestina + skriftlig rapport
Europakunskap: prov, presentation och bokanalys
Engelska: nationella proven
Matteprov
Latinprov
Italienskaprov
Geografi- slutuppgift
Historia- filmanalys
svenska- bokanalys

Något mer?

ups and downs

Min motivation är noll för tillfället. Inte bara motivationen att plugga utan för allt annat också, t.o.m för spelningen. Det gick skit idag med bluesbandet. Fast presentationen om Virgin Islands gick ändå ok, det var tur.

Kan inte nån skriva ett solo till mig på Milestones? Blir så extremt dåligt

Vill inte bara vara soffpotatis längre

Jag har precis fyllt 18 och känner att jag egentligen inte uppnått ett jota med mitt liv, jag har inte genomfört något betydelsefullt, någonsin. Vi har börjat med Palestina-/Israelkonflikten på samhällskunskapen och det är sjukt intressant att prata om en lösning. Jag känner att jag behöver göra något med mitt liv, jag vill vara med och påverka vad som händer i världen. Jag har inte varit med om någon stor historisk händelse, ja inte ens en liten historisk händelse, inget alls egentligen. Har börjat fundera på att fortsätta i armén efter lumpen (om jag kommer in) och göra utlandstjänst i någon insatsstyrka, kunna göra något för världen. Eller åka till Afrika som voluntär.