Djävulen som i helvetet bor får sig ett gott skratt då

Joo visst är det härligt att sova till halv 2 och att inte göra ett jota på dagarna. Att bara ligga i soffan och slöa. Men det börjar bli lite smått långtråkigt. Jag vill ha ett projekt att syssla med, any ideas? Något som inte kostar särskilt mycket eftersom jag inte lyckats få något jobb (antagligen inte i alla fall).

You shouldn't have to sacrifice who you are just because somebody else has a problem with it

Jag ska börja skriva dagbok. En såndär riktig dagbok som Bridget Jones's Diary. Ska skriva varje dag i minst ett år. Dock tänker jag inte skriva upp hur många kalorier jag äter om dagen, det är bara deprimerande. Dessutom ska jag bli fit den här sommaren, ska träna som en idiot och komma tillbaks till skolan med en helt sjukt snygg kropp. Började faktiskt igår med att cykla 50 km på träningscykeln så way to go!

Drömde att det fram en liten italiensk tjej som började prata italienska med mig, jag förstog vad hon sa jag visste bara inte hur jag skulel svara. Det är ganska skumt att drömma på så många språk, förutom svenska brukar jag drömma på engelska och franska också. Weird huh?

I'm a sinner, I'm a saint

Brorsan har studentmottagning idag, så sitter uppklädd till tänderna i klänning och väntar på att alla ska komma. Vilket dom ska göra om tre minuter. Nu ska vi tydligen ge min bro hans present, fallskärmshoppning

Ge mig en öl

Så fort jag får lite (alt. mycket) alkohol i kroppen kommer vilddjuret fram, vilddjuret som vill pussa och krama på allt. Vilddjuret som inte har några begränsningar och som strular med folk som man inte borde strula med. Ju högre alkoholnivå i kroppen desto snyggare blir alla i omgivningen. Men.... jag har haft en JÄKLIGT kul vecka i Belgien.


GO!GO!GO!

Nu sitter jag i Belgien, Kvällen igår var helt grym. Baksmällan börjar försvinna och jag börjar piggna till lite. Lyssnar på Paolo Nutini och njuter. Mina skoskavsfötter har somnat. Stamp var också sjukt     

Whatever

Tillbaks till Belgien om ett par timmar.

Paperweight-Joshua Radin

been up all night staring at you
wondering what's on your mind
i've been this way with so many before
but this feels like the first time
you want the sunrise to go back to bed
i want to make you laugh

mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight

happy to lay here
just happy to lbe here
i'm happy to know you
play me a song
your newest one
please leave your taste on my tongue
paperweight on my back
cover me like a blanket

mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and no need to worry

that's wastin time
and no need to wonder
what's been on my mind
it's you
it's you
it's you
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and i give up
i let you win
you win cause i'm not counting
you made it back
to sleep again
wonder what you're dreaming

Min mus lägger av hela tiden, dammit

Nej inte den musen, jag syftar på min datamus som inte vill fungera. Efter det att jag tappade den i golvet för ett par dagar sen lägger den av lite när den har lust. It pisses me off! 

Vi har gäster men jag orkar inte vara social, kanske borde vara det. Hade tänkt att posta min dikt som jag vann tredjepris med i ettornas dikttävling men tror att jag har tagit bort den. Den sög förresten ändå.


What the hell just happened?

Varför kunde han inte väntat med att säga det tills imorgon istället? Förstår inte riktigt varför jag fick den känslan jag fick. Hade jag fått frågan för ett par månaders sedan hade svaret varit solklart, men nu?

I was drunk, vulnerable and good-looking

Jag kan laga mat, sitta på msn och lyssna på musik samtidigt. Min pappa kan inte ens äta och tänka på samma gång, han tar paus i ätandet för att fundera. Det konstiga är att jag inte har något problem att t.ex. läsa en komplicerad bok och sjunga samtidigt men spela gitarr och sjunga går bara inte.

Dessutom har jag gått runt hela dagen i tron om att det är tisdag, det är det inte. Hade det varit det idag hade vi varit lediga imorgon, men nej, vi ska pynta skolan åt studenterna. Varför kan dom inte pynta skolan själva?

Det sitter en talgoxe utanför mitt fönster, eller är det kanske en blåmes? Fågelkunskaper är inte direkt en välutvecklad  förmåga hos mig.

Sitter här och spelar Stand by me på guran, riktigt bra låt. Imorgon blir det grillning med raggaemusik.


Avenue de la Bergerie 30 1410 Waterloo  Belgique
image26

image27 Rugguggla och Pernilla- Gunilla

Du är ung, du är kåt, du är ung och kåt, kåt som en motorbåt

Igår blev det shopping med mamma. Köpte tre par skor, 1 klänning, 1 par tights, 1 par jeans och  röda solbrillor. Dessutom räknade jag alla mina par skor, 34 par + 4 par gympaskor och 1 par riddojjor ( 39 par skor alltså!). Skoobsession?

image25Härlig kväll med Ljungström, Aho och Mirre i fredag. Sköna bruttor det där!

Aelea iacta est

Äntligen dags att anta skriv5konstigasakeromdigsjälv-utmaningen.

Jag gråter aldrig när jag gör illa mig, även om det gör riktigt ont men sitter alltid och storbölar i filmer.

Jag är enormt paranoid och tror alltid att vi har inbrott i huset. Bara för några dagar sedan gick jag runt och viftade med ett stort träsvärd för att jag trodde att det var någon som kommit in i huset. När jag ska sova måste jag se
dörrhandtaget så jag ser om någon tar ner det för att komma in.

Jag gillar inget annat pålägg än keso .

Jga har sett alla Scrubsavnitten från alla 6 säsongerna, varje säsong innehåller typ 25 avsnitt. Räkna ut själv hur många det blir!

Jag har somnat med musik på de senate 4 åren varje dag och kan inte somna utan musik på om jag sover själv.
 
Jag får skoskav av alla skor, funderar allvarligt på att amputera mina fötter så slipper jag skoskaven. Ändå har jag sjukt många par skor, börjar tro att jag har en skofetish.Joo jag kan räkna, jag vet att det där var 6 st och man egentligen bara ska skriva 5.  I challenge everybody!