Jag ska bara supa dig snygg

Jag har tråkigt, väntar på att historian ska börja. Mina skivor kom inte igår, rätt surt. Däremot hade pappa en snygg svart slips jag ska ha på mig på söndag.

Men svarta kläder, hur kul är det? jag har nästan aldrig helt svart på mig. Jag äger inte ens en svart skjorta eller en svart t-shirt. Vitt hade varit sjukt mycket enklare.

Jag kollade på Californication igår, höjdpunken i veckorna. Det var sorligt faktiskt Hanks pappa dog.

äckligt skönt låt


På hjärnan hela dan
Snackade om narkotika på sammhället så nu tror säkert läraren att jag är värsta junkien. Det tror nog förresten alla killar i klassen också men det löser sig. Every little thing is gonna be alright

18 Jahre alt

Jag fyller 18 om exakt 26 dagar. Man snackar alltid en massa om saker man ska göra innan man fyller 30, 40, 50 och innan man dör men finns det något man ska göra innan man fyller 18?

Dilemma

Jag har hittat 22 stycken skivor som jag vill ha och skulle utan problem kunna hitta flera hundra till. En av dom skivorna (Bar Africa) "måste" jag köpa eftersom jag ska ha den att träna afro till. Men vilka av dom andra ska jag köpa? Har inte riktigt pengar till alla eftersom det skulle kosta typ 2000 spänn

HELP ME!

Thåström Skebokvarnsv. 209  59kr
Bar Africa 99 kr
Sting Fields of Gold The best of 1984-94    79kr
Ray Charles Greatest Hits The very best of Ray Charles  79kr
Eagle Eye Cherry Desireless 59kr
Stevie Wonder Number Ones 99kr
Salem Al Fakir This is who I am 79kr
Miss Li Late night heartbroken Blues 79kr
Bob Dylan Greatest Hits 79kr
Miles Davies Kind of Blue 79kr
Ray Lamontagne Trouble 159kr
Paolo Nutini These Streets 79kr
Thåström Solo vol 1 99kr
Anna Christoffersson It's always you 79kr
Blues Brothers The Definitive Blues Brothers Collection 99kr
Aretha Franklin Jazz Moods-'round midnight 59kr
John Coltrane Blue Train remastered 79kr
John Coltrane My Favourite Songs 39kr
Chet Baker My Funny Valentine 139kr
Jamie Cullum Twwentysomething 79kr
Daniel Lemma Morning Train 79kr
Jamie T Panic Prevention 159kr


Kom igen, hjälp mig. Vilka ska jag välja?

Jag gråter, det är så fint


En resa till Jamaica, tack

Den här helgen har jag jobbat 14 timmar, that's right 14 timmar på Mcdonald's denna otroligt fina restaurang. Fick jobba i köket alla tre dagarna med att göra hamburgare så nu vet jag exakt vad som finns på QPC, Big Tasty, Mcfeast och New York, om någon nu ville veta. Visst det var sjukt jobbigt att arbeta så länge ( 11-18 igår) men jag trodde ärligt talat att det skulle vara ännu jobbigare. Det funkade liksom.

Det är dock lite kul att höra när de ropar ut: "ett 6-pack, tack" i högtalarna. Jag menar vem vill inte ha det? Visst de menar ett 6-pack nuggets men ändå. Jag skulle ha något emot ett 6-pack, antingen en kille med 6-pack, ett 6-pack öl eller att jag själv skulle ha 6-pack. Så ja: ett 6-pack, tack

En annan dum sak på donken är att man måste säga tack hela tiden. Om någon t.e.x säger åt dig att göra 4 st Big Tasty måste du själv säga tack för att visa att man har hört. Det blir en väldig massa tackande iaf.

Anywho

What a day for a day dreamer

Vet ni vad jag har gjort idag?? nej det kan ni inte veta. Jag har suttit utomhus och ätit lunch! Och jag frös inte trots att jag inte hade jacka. Vårkänslorna bubblar i hela kroppen. Jag menar ute första gången den 14 februari, kan det bli bättre? Visst, det är inte så att man kan sitta i bikini men fortfarande. Och det blommar på tomten, gula söta blommor.

Jag kan verkligen inte förstå att människor som Sophie och Ella vill ha vinter och snö. Jag vill aldrig mer ha snö eller kallt, bara sol och varmt. Visserligen beror det säkert på växthuseffekten, men vem kan vara sur på att det är fint väder? Kan man inte bara vara lycklig över att det inte är snöstorm istället för att tjaja och växthuseffekten. Tänk när vi kan ligga på ångbåtsbryggan och sola. Underbart!
Ok, den här bilden är från förra året men dom är lika pretty i år
NU ?R DET V?R!

Forever young

När jag dör vill jag att man lägger ett mynt på varje öga. Ni vet sådär som man gör i Grekland, Italien och lite andra länder. Har ni läst Dantes inferno vet ni att det är en snubbe (Charon) som ror en båt över till andra sidan, alltså till himlen alternativt helvetet som jag antagligen skulle hamna i. Om man inte har pengar att betala Charon med blir själen kvar och får för evigt gå runt i en mellanvärld. Jag tror inte på Gud, och egentligen inte på helvetet eller himlen heller, men man vill inte riktigt chansa.

Jag tror egentligen på reinkarnation. Det skulle vara rätt soft, eller hur. Att återfödas som något trevligt, förutsatt att man levt ett bra liv och har bra karma. Man vill inte direkt återfödas som en myra eller liknande. En indisk ko skulle inte vara helt fel att pånyttfödas till. Man skulle vara helig och kunna gå runt hur som helst utan att någon skulle kunna göra en illa. En katt skulle också helt ok,  bara sova och äta hela dagarna. Gå ut för att skita lite då och då men annars bara ligga och slöa.


Vad som händer lär jag väl få reda på om en sådär 75 år för jag tänker inte dö innan jag fyllt 90. Jag håller dock fast vid att jag SKA ha mynten. Och massor av cool musik på min begravning, inga psalmer där inte!

Jag kommer hamna i helvetet! Djupt ner i helvetet!

The Dante's Inferno Test has banished you to the Eigth Level of Hell - the Malebolge!
Here is how you matched up against all the levels:
LevelScore
Purgatory (Repenting Believers)Very Low
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers)Very Low
Level 2 (Lustful)Moderate
Level 3 (Gluttonous)High
Level 4 (Prodigal and Avaricious)Extreme
Level 5 (Wrathful and Gloomy)Extreme
Level 6 - The City of Dis (Heretics)Extreme
Level 7 (Violent)Very High
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers)Extreme
Level 9 - Cocytus (Treacherous)Very High

Take the
Dante's Inferno Hell Test
Känns väldigt bra!

melodifestivalen

Nu är det officiellt, den svenska melodifestivalen suger. Jag har lyssnat igenom dom låtarna som ska vara med ikväll och det är nu jag inser att jag skäms över att vara svensk. Det fanns inte en enda låt som ens var lite bra bland kvällens åtta låtar. Inte en enda! Jag menar E-type, varför är han känd överhuvudtaget? Varför är han tillåten att vara med i melodifestivalen? Han kan inte sjunga, han låter som en tondöv 16-åring på crack. Helt förjävligt.

Trots allt detta kommer säkert jag och varenda annan jävla svensk sitta klistrad framför tv för att kolla schlagerfestivalen, för det är ju trots allt tradition och traditioner ska man hålla på.

Skärpning Sverige!

Goodbye Napoleon

Nu har jag skickat in mitt arbete om Waterloo.... YAY!!! helt underbart att vara färdigWeight lifted of my chest

Jag är nästan klar med Napoleon, YAY! Ska bara fixa framsidan och fixa lite med språket.