Queen of the road

Vet ni vad? Jag har kört motorväg idag och det var kul

Gaaaah

Första körlektionen imorgonbitti. Nervöst samanbrott? Kul att vädret har bestämt sig för att göra livet surt för mig genom världens halka

Gud älskar mig

Edge of seventeen

idag är sista dagen som 17-åring och jag försöker tänka på vad som hänt under åren

1990- föds på Eskilstuna Sjukhus
1991 Flyttar till England, flyttar tillbaka samma år
1992 började på dagis
1993 flyttade till nytt hus i Mariefred (Anders Wisslers väg 3)
1994 Semester i Danmark
1995 Fick kusinen Linnéa, brorsan började skolan
1996 Tyskland på semester, började rida
1997 började skolan (Mariefredsskolan klass 1a)
1998 Trillade av en stol och fick sy 5 stygn i hakan, började spela klarinett
1999 fick katten Figaro
2000 fick cykeln jag har nu
2001 klassen var med i Vi i femman
2002 Var i Antibes med familjen, började högstadiet
2003 första riktiga kyssen, flyttade till BElgien
2004 semester på Teneriffa och i Italien
2005 konfirmerade mig, ridläger i Frankrike
2006 ridläger i Frankrike, flyttade tillbaks till Sverige. började på Europaskolan
2007 Åkte till Grekland med klassen, firade brorsans student i Belgien, började spela gitarr

Något jag har glömt?

Mattefucking C

Jag är screwed på provet, kan inte ett jota

KRIIIIIIIS

Min brorsa fyller 20 på torsdag och jag har inte fixat present än. HJÄLP?

-------

Jag har en svaghet, Joakim Thåströms röst. Lyssnar på en liveversion av Die Mauer. Få personers röster som jag är så svag för som hans. Det är pinsamt, jag gråter.


äntligen!

Jag har köpt en ny jacka och slipper nu min blottarjacka. Ni vet stereotypen av en blottare har en lång trench. EN sådan har jag gått runt med senaste veckan sedan min andra jacka gick sönder. Folk har stirrat på mig som om jag vilken sekund som helst skulle fläka upp jacka och vara helt nude under.

Nödvändig dag?

Jag har min första lektion nu, franska. Vi läser en bok som heter L'étranger och suger. Jag har redan läst ut den så får låtsas sitta och läsa på lektionerna.Den här lektionen slutar 9.50. Har precis fått reda på att italienskalektionen är inställt så jag börjar nästa lektion 13.15, den håller på tills 14.30 sen slutar jag. Nödvändigt att gå på matten? Njae, känns inte riktigt så men anyway det måste man väl göra ändå.

Kom just på att jag inte har gjort samhällsuppgiften som ska lämnas in imorron heller. Fast han var iof sjuk idag så det kanske han är imorgon också. Hoppas.

Badadada I'm lovin' it

Vet ni vad det bästa med att jobba på Mcdonalds är? Nej, inte att jag får betalt. Det bästa är skorna. Visst, dom är sjukt obekväma men dom är sådär perfekt glidiga för att man ska kunna åka runt på golvet men inte tillräckligt för att man ska trilla. Ni vet när det är is och man tar sats och kanar runt, så gör jag med mina superskor på donkengolvet. Skulle kunna bryta mig in där bara för att kunna åka runt på golvet ett par timmar. Skulle vara sjukt kul

YAY!

Jag överlevde.

Hard work work

11-20 jippie...

Update

I söndags var jag i Eskilstuna aka Emotuna för att vara med i Musiikdirekt. Det var ca: 60 emos och sen bandet jag är med i (så långt ifrån emokulturen man  kan komma). Under soundchecken kollade emosarna på oss som om vi kom från Mars och gjorde säkert flera musikaliska upptäckter t.e.x att sånger kan ha låttexter med riktiga ord och inte bara skriv och growlande. Det var ganska komiskt ändå, alla emosarna såg förjävliga ut men såg ändå ut som om dom skulle leka med barbies när dom kom hem. Anyway, mitt band kom inte vidare utan så det sög.  Anledningen dom sa var typ att vi hade för dålig publikkontakt, hur jävla lätt är det att ha kontakt med en emopublik när man spelar soul/rock/pop? Emosarna visste säkert inte ens vad vi spelade för instrument, jävla retards. Jag har nog aldrig sett så många svartsminkade killar i hela mitt liv, sammanlagt. Dessutom: eller hur brukar man säga att bratskillar är fåfänga men emokillarna står säkert i flera timmar för att fixa håret och sminket för att se så äckliga ut som dom gör.
Stod om oss i tidningen iaf, alltid något. Men fortfarande, cp-jury. Roddaren sa liksom att han trodde att vi skulle gå till riksfinal men nej, vi kom inte ens till länsfinal.