Jag vill

Jag vill ha, nu!. Så grym


Tji fick jag

för att jag alltid går runt och säger att jag har ett så avslappnat och bra förhållande till alkohol. Jag tror att gårdagen bevisar motsatsen rätt hårt. Men, sånt kan nog hända även den bästa.
FÖRLÅT. Förlåt till alla som gick runt och letade efter mig, tog hand om mig samt alla andra också. Framförallt förlåt och tack Robert som gick med mig hem. Jag har verkligen världens gulligaste familj och vänner, ni är guld värda allihop! Om någon känner att jag behöver veta något speciellt jag gjorde eller sa igår, tell me, har nämligen en hel del minnesluckor.

Relativt förvånande är det att jag knappt har haft någon baksmälla alls. Thank you Jah. Vaknade runt 9 och kände mig pigg som en mört. Så efter att alla tjejerna dragit så städade jag, that's right. jag STÄDADE. Tog bort det flera centimeter tjocka dammlagret från skrivborshyllorna och dammsög halva huset. Ungefär sedan 12 har jag varit barnvakt åt en supersöt 1.5 åring. Sjukt söt men också sjukt jobbig. Skriker och har sig. Inte skönt. Vet ni vad unger gör när han håller på och badar i badkaret? Joo han skiter, bajsar rätt i badkaret. Kallade in städpersonal i form av morsan och lille Vittus mamma. Tycker lite som om honom ändå, jag menar hur kul kan det vara att heta Vittus? Han kommer nog inte göra succée i Finland iaf, vittu betyder nämligen fitta på finska. Not that great ey? 

And again, I'm sorry for last night. Jag var dock en svinigt snygg Marley!

Irish comedian Ed Byrne- Booze


I just don't know

Jag har precis kollat på The Boondock Saints, en film som alla borde se.  I den är det två killar som börjar döda "onda " människor. They never harm an innocent person but they never show mercy for the bad people. Kan det verkligen klassas som brott? Egentligen gör de ju allmänheten en tjänst, men  de tar fortfarande andra personers liv. Hur ska man se på det? De gör staden (Boston i det här fallet) säkrare och lugnare genom sina handlingar. Ska man på något sätt tillåta att sådant sker? Samtidigt som man kan tycka att det de gör är bra är det svårt att rättfärdiga mördandet av människor. Är det rätt? Fel?

soft


I'm buying this

Ska vara Bob Marley på kändisfesten nästa vecka.  Grym va?
Klicka för att stänga bilden


Dylan Moran on French people

Det här kollade jag på istället för att lyssna på boring Radio Ulster på engelskan.  Just gotta love this man


 

Utan hemgift!

Slutar härliga klockan två imorgon, då ska jag pallra mig hem och lägga mig i ett varmt bad. Ni vet, tända ljus, lyssna på soft musik och ligga där tills jag ser ut som ett russin. Because I'm worth it! Sen ska jag sätta på mig sunkigaste kläderna jag kan hitta och bädda ner mig i soffan med en kopp the, framför någon bra film för jag tänker inte plugga. Nein, inte alls. Matten får bli ett senare problem.

Svenskan gick förvånansvärd bra men tanke på att vi knappt tränat. Lite skumma dialoger bara:
-Utan hemgift
- Va?
- Utan hemgift
- Utan hemgift?
- Utan hemgift

På tal om historialektionen idag


Mhm