Du bist so porno

Under veckan i Berlin har jag lärt mig tre saker om mig själv.

1. Jag är lite konstig. Det är bara att fråga Mirre vilka mina favoritljud så får du svaret på varför.Dessutom hade jag med mig 9 par skor för att vara borta i en vecka vilket också är lite småskumt eftersom de flesta andra hade typ 3-4 par.

2. Jag är väldigt social. Tidigare har min brorsa och flera andra sagt att jag är osocial av mig men det är jag tydligen inte. Jag tyckte att det var härligt att ha så mycket människor runt mig hela tiden och saknade verkligen att ha någon att prata med när jag gick och lade mig i lördags. Saknar fortfarande det där att bo ihop med någon. Självklart skulle jag lacka ur efter ett tag men ändå jag skulle lika fort gilla det igen.

3. Jag fullkomligt saknar spärrar när det gäller nakenhet. I rummet gick jag runt helt utan kläder ibland och hade inget som helst problem med det. Jag visade mig i bh och typ trosor för en snubbe, visserligen en av mina bästa kompisar men fortfarande. Jag har en känsla av att jag nästan utan problem skulle kunna gå runt näck på stan, det skulle kanske inte riktigt gillas av alla men det är en annan sak. När jag var yngre hade jag jättemycket olika komplex för min kropp och oroade mig alltid för vad alla tyckte. Numera gillar jag min kropp, visst den kanske inte är så mycket att hurra för men fortfarande det är min kropp. För några år sedan satte jag dessutom upp regler för vad jag fick äta och inte fick äta plus att jag tränade nästan varje dag. Jag tränar fortfarande ganska ofta, inte längre för att hålla mig smal utan för att det är kul och proppar jag i mig allt jag tycker är gott. Man måste älska sig själv, så är det.

Nu tänker jag dock gå och lägga mig för jag är megatrött.

Kommentarer
Postat av: Andreas

Haha du skriver underhållande, keep up the good work!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback