Deutschland für alles

Tyskland är ett ganska skumt land och tyskarna är ännu konstigare. Under veckan som gått har jag upptäckt att det finns en hel del saker som fungerar i Tyskland men som verkligen aldrig skulle kunna fungera i Sverige.

Ex.1 Det finns massa porraffärer på vanliga gator, dvs. man behöver inte gå till skumma området för att hitta dom utan vanliga shoppinggator fungerar också bra. Vi såg en affär som hette LSD ( Love, sex and dreams) som jag förmodar sålde det mesta. Vi blyga svenskar skulle konstant gå runt och gömma oss för dessa affärer. Visserligen är vi kända för att vara otroligt frigjorda och ligga med allt som rör sig. Jag menar säger man att man är svensk till någon utomlands blir dom plötsligt väldigt glada och tror direkt att det är okej att börja kladda på en. Det var ju nämligen vi svenskar som var banbrytande inom porren och det finns sk. Swedish stores lite överallt och glöm för gudsskull inte att penispumpen i Austin Powers har en svensk flagga på sig

Ex.2 En låt som verkade vara väldigt populär i Tyskland eller iaf på den TV-kanalen vi kollade mest på - VIVA, var en låt som hette Du bist so porno. Skulle en låt som hette "Du är så porrig" fungera i Sverige? Visst fjortisarna kanske skulle gå runt och sjunga på den men otroligt tveksamt att den skulle komma med i Allsång på Skansen.

Ex. 3. Den tyska maten.
Skulle man börja servera tysk mat med tyska portioner i Sverige skulle det bli ett ramaskri bland alla dietister och svenskar som tjatar om att äta nyttig mat. Tyskarna gör verkligen sitt bästa för att få in så mycket fett som möjligt i varje maträtt, allting fullkomligt badar i ost, olja och smör. Riksdagen skulle förbjuda svenskarna att äta tysk mat, Reinfeldt skulle få krupp och hälsoprogramm skulle vara det enda som fick sändas på tv. Den enda som skulle vara lycklig är Göran Persson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback